Generički filtri

REVOLUT kod za popust i kuponi

Otkrijte najnovije kodove za popust i provjerene promocije za ekskluzivne uštede u REVOLUT-u

Vaša ocjena: nijedan
Ocjena: 5 - 1 glasati

Aktivni REVOLUT kodovi za popust

Opće informacije o Revolutu

 • Revolut je tvrtka za financijsku tehnologiju sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja nudi bankarske usluge, prvenstveno putem svoje mobilne aplikacije.
 • Revolut je osnovan 2015. godine s ciljem pružanja inovativnih bankarskih i financijskih usluga, s posebnim naglaskom na međunarodne prijenose novca i mjenjačnice.
 • Revolut pruža niz financijskih usluga, uključujući viševalutne račune, mjenjačnicu, debitne kartice, podršku za kriptovalute, proračunske alate, osiguranje i druge financijske proizvode.
 • Revolut je brzo proširio svoju bazu korisnika na globalnoj razini i snažno je prisutan u Europi. Također je pokrenuo usluge u drugim regijama, uključujući Sjevernu Ameriku i Aziju i Pacifik.
 • Revolut radi po freemium modelu, nudeći osnovne usluge besplatno s dodatnim značajkama dostupnim putem premium planova pretplate.
prazan

Promocije i ponude za članove Revoluta

 • Postoje četiri različite vrste Revolut kartica, od kojih svaka odgovara drugom planu: Standard, Plus, Premium i Metal. Evo značajki i prednosti za svaku od njih:
 • Standardne Revolut kartice su najosnovniji tip kartice i nemaju mjesečnu naknadu.
 • Plus Revolut kartice imaju mjesečnu naknadu od £2.99/€2.99/(nije dostupno u SAD-u), ali dolaze s nekoliko dodatnih značajki, kao što je povrat gotovine na određene kupnje i internet bankarstvo.
 • Premium Revolut kartice imaju mjesečnu naknadu od £5.99/€7.99/$9.99, ali nude širi raspon značajki, kao što je putno osiguranje i osiguranje mobilnog telefona.
 • Metalne Revolut kartice imaju mjesečnu naknadu od £12.99/€13.99/$12.99, ali dolaze s nizom vrhunskih značajki, kao što su usluge vratara i pristup salonu u zračnoj luci.
Sve Revolut kartice dolaze s besplatnim podizanjem na bankomatu u vašoj zemlji i inozemstvu, kao i zamjenom strane valute po stvarnom tečaju. Također možete zatražiti virtualnu karticu u aplikaciji Revolut. Revolut Virtualna kartica je, kao što naziv implicira, virtualna kartica koju možete koristiti za plaćanje putem pametnog telefona ili čak za online kupnju, a može biti jednokratna ili višenamjenska. prazan

Revolut nagrade i kodovi preporuke

Za svakog prijatelja kojeg preporučite Revolutu, zaradit ćete novčanu nagradu od £10, £25, £50, £100 ili, ako budete imali sreće, £200! Revolut nagrada može se dodijeliti samo ako je prijatelj kojeg ste pozvali izvršio sve potrebne korake prije roka:
 • Prijavite se s jedinstvenom vezom preporuke i potvrdite njihov identitet;
 • Dodajte novac na njihov Revolut račun karticom ili bankovnim prijenosom. Prijenosi između Revolut računa i dodavanje novca putem Apple Paya ili Google Paya ne računaju se;
 • Naručite fizičku Revolut karticu;
 • Obavite 3 legitimne kupnje njihovom virtualnom ili fizičkom Revolut karticom, online ili u trgovini. Kupnje putem Apple Paya ili Google Paya također će funkcionirati. Tri kupnje moraju biti veće ili jednake minimalnom iznosu vidljivom na zaslonu preporuka.
   

Aplikacija Revolut

 • Aplikacija Revolut nudi bolju alternativu redovnom bankarskom sustavu kada je riječ o uslugama kao što su korisnička podrška i zaštita privatnosti.
 • Aplikacija ima korisničko sučelje jednostavno za korištenje koje je dizajnirano da bude prikladno za korisnike.
 • Revolut kartice olakšavaju kupnju u više od 30 nacionalnih valuta uz 0% provizije.
 • Revolut je izvrstan za putovanja u inozemstvo jer možete trošiti u lokalnoj valuti i mijenjati po najboljem mogućem tečaju.
 • Revolut je bio doista izvrstan u situacijama kada su bila potrebna hitna plaćanja jer se sredstva trenutačno prenose između računa.

Često postavljana pitanja o REVOLUT-u

Nudi li REVOLUT kodove za popust?

Currently there are 12 Discount Codes and Promotions that will work for REVOLUT in June 2024 and the latest Coupon added Today offers % Discount.

Koliko možete uštedjeti s REVOLUT kodovima za popust?

Iznos koji možete uštedjeti uz REVOLUT kod za popust može varirati ovisno o vrijednosti narudžbe i vrijednosti ponuđenog popusta. Trenutno je postotak popusta između % i -60£, a ušteđeni iznos može doseći nekoliko stotina eura, ovisno o situaciji.

Koji su najbolji kuponi i kodovi za popust za REVOLUT?

Najbolji provjereni kod za popust za REVOLUT je (titoua3qj4) i kupcima nudi popust od -60£ za kupnju u lipnju 2024.

Koji su stvarni kodovi za popust i promotivne ponude za REVOLUT?

Je li Revolut banka?

Revolut Bank UAB ima potpunu bankarsku licencu u Litvi, što joj omogućuje da nudi prekogranične bankarske usluge našim poslovnim klijentima u EGP-u.

Što točno Revolut radi?

Revolut je u biti internetska banka koja vam omogućuje stvaranje i učitavanje internetskog računa. S ovog računa možete plaćati i kupovati putem interneta u inozemstvu.

Može li se Revolutu vjerovati?

Revolut postoji od 2015. Revolut vas uvjerava da se vaš novac drži na zaštićenom računu kod regulirane banke ili u visokokvalitetnim likvidnim sredstvima. Vaša štednja je deponirana kod partnerskih banaka.

Je li Revolut besplatan za korištenje?

Revolut je prepaid Visa kartica, koja se može koristiti u Ujedinjenom Kraljevstvu i inozemstvu. Standardni plan je besplatan, ali ima ograničenja u iznosu potrošnje u inozemstvu bez naknade.

Mogu li koristiti kod preporuke na Revolutu?

Da, Revolut dopušta korisnicima korištenje kodova za promicanje svojih usluga. Na primjer, ako preporučite prijatelja trenutno dobivate do 50 USD.

Kako mogu uštedjeti na svom Revolut Premiumu

Kako biste dobili bolju ponudu na Revolut Premiumu, morate se pretplatiti na 12-mjesečni plan i trenutno ćete dobiti 3 mjeseca besplatne usluge.

Kako dodati Revolut

Aktivni kodovi za popust za REVOLUT

🛍️ Kategorija drugo
🔥 Ukupne ponude 12
🎇️ Kodovi za popust 12
📌 Ponude 0
➡️ Najbolji kupon -60£ popusta
🆕 Najnoviji kupon 15% popusta
🚚 Besplatna dostava NE
🔄 Razdoblje povrata 30 dana
⏳ Posljednje ažuriranje Lipnja 19 2024

Najbolji kodovi kupona za REVOLUT

REVOLUT KOD REVOLUT OPIS PONUDE ISTJEČE
titoua3qj4 Get A £60 Off When You Use Your Revolut Card For The First Time N / A
GET15EURO Grab £15 Discount N / A
WELCOME15 Iskoristite do 15% popusta na bilo koji Revolut plan N / A
BF50 Crni petak rasprodaja: uštedite do 50% na Revolut Premium & Metal planovima N / A

Načini plačanja

Kreditna kartica

Mogućnosti dostave

Putem e-pošte

Opcije za kontakt

7 Westferry Circus, Canary Wharf, London, Engleska, E14 4HD
Revolut
@RevolutApp
Revolut
revolut.com

Kratki vodič za korisnike Revoluta

 • Sve u svemu, Revolut je sigurna usluga koja nudi jednostavne i fleksibilne načine upravljanja novcem, trošenja i slanja plaćanja na globalnoj razini.
 • Revolut je odličan za uplate i isplate u zemlji i inozemstvu.
 • Odabir našeg urednika: Revolut Virtual kartice, koje su izvrsne ako kupujete na mreži kod trgovca kojeg ne poznajete, jer možete izvršiti transakciju i zatim otkazati svoju karticu ako je sigurnost zabrinuta.
Autorska prava © 2024 Couponius.com. Sve navedene informacije su informativnog naslova.