Generički filtri

BOOKING.COM Kod za popust i kuponi

Otkrijte najnovije kodove za popust i provjerene promocije za ekskluzivne uštede na BOOKING.COM

Vaša ocjena: nijedan
Ocjena: 4.3 - 3 glasova

Aktivni BOOKING.COM kodovi za popust

Istekli BOOKING.COM kodovi za popust

OPĆE INFORMACIJE O BOOKING.COM

Booking.com je najpopularnija svjetska platforma za online rezervacije. Iz tog razloga, Couponius tim posvetio je dodatno vrijeme i resurse kako bi napisao sveobuhvatan vodič koji će vam pomoći u vašem online iskustvu s Booking.com. Bez obzira jeste li iskusan korisnik ili ste tek počeli koristiti booking.com, svrha ovog vodiča je uštedjeti vam vrijeme i pomoći vam da odaberete najbolje ponude za svoja putovanja. Ovaj vodič rezultat je osobnog iskustva članova Couponius tima, naših stručnjaka i rezultat opsežnog online istraživanja na Booking.com, konkurentskim stranicama i izvorima recenzija kupaca. Smatramo da su recenzije drugih ljudi koji su putovali s Booking.com-om i podijelili svoje iskustvo na internetu od iznimne pomoći u izbjegavanju pogrešaka i odabiru najboljih ponuda i opcija. Zato vas ljubazno molimo, ako želite s nama podijeliti nešto vezano za svoje Booking.com iskustvo, ili bilo koju drugu web stranicu, da nam pišete na [e-pošta zaštićena].

Što je Booking.com i kako funkcionira

 • Booking.com je portal koji korisnicima nudi širok izbor smještajnih opcija diljem svijeta. Booking.com uglavnom nudi usluge online rezervacija nekretnina kao što su hoteli, apartmani, kuće za odmor i odmarališta. Korisnici Booking.com-a mogu tražiti nekretnine na temelju različitih kriterija kao što su lokacija, cijena, sadržaji i ocjene korisnika. Platforma je namijenjena kako putnicima koji putuju u slobodno vrijeme tako i poslovnim putnicima.
 • Portal Booking.com korisnicima također nudi mogućnost rezerviranja letova, iznajmljivanja automobila na njihovom odredištu ili čak rezervacije restorana preko svojih partnera. 
 • Couponius tim cijeni trud Booking.com-a da na web stranici često objavljuje kratke vodiče za razna globalna odredišta. Ugodno smo impresionirani raznolikošću odabranih mjesta i kvalitetom informacija pa toplo preporučujemo da pronađete inspiraciju u prijedlozima Booking.com-a za svoja putovanja.
 • Unutar svakog objekta predstavljenog na web stranici, korisnici mogu pronaći ocjenu dodijeljenu na temelju recenzija koje su ostavili kupci. Objekti se ocjenjuju do 10, ovisno o korisničkom iskustvu i sadržajima koje objekt nudi. Također, na svakoj stranici objekta pronaći ćete pojedinosti o sadržajima koji se nude besplatno ili uz naknadu, kao što su parkiralište, wi-fi, doručak, spa, bazen ili bilo koje druge moguće pogodnosti pa pažljivo pročitajte sadržaje uključene u paket ili one dostupno uz naknadu.
 • Plaćanje na stranici Boooking.com moguće je izvršiti u trenutku rezervacije ili, ako objekt to dopušta, naknadno, do 48h prije vašeg boravka ili kada stignete u objekt. Pažljivo pročitajte uvjete plaćanja, moguće je da će ukupni trošak biti veći ako platite nakon rezervacije.
 • Cijenimo bogatstvo informacija i mogućnosti sortiranja nekretnina prisutnih na Booking.com i smatramo da je web stranica industrijski standard. Korisničko iskustvo je ugodno i iako ima izuzetno mnogo svojstava i mogućnosti pretraživanja, navigacija web stranicom ostaje jednostavna i ugodna.
prazan

Kako uštedjeti na Booking.com

 • Prvi korak koji trebate poduzeti kako biste dobili najbolje booking.com ponude je otvoriti korisnički račun i pretplatiti se na newsletter. Budući da booking.com vrlo često ažurira svoje promocije, apsolutno je potrebno pretplatiti se kako biste imali pristup najnovijim ponudama.
 • Couponius tim preporuča da instalirate i mobilnu aplikaciju booking.com. Mislimo da je to najbolje sučelje za pristup booking.com i da ćete imati pristup svojim rezervacijama, promocijama i najnovijim ponudama na booking.com gdje god se nalazili. Sviđa nam se kako je aplikacija optimizirana i smatramo da je to apsolutno neophodno za postizanje najboljih rezultata prilikom rezerviranja smještaja na booking.com.
 • Uvijek odaberite objekte koji nude besplatno otkazivanje do 48 sati prije vašeg boravka. Na taj način, ako se pojave nepredviđene okolnosti, Booking.com će vam vratiti novac.
 • Potražite nekretnine koje, unutar istog proračuna, uključuju doručak ili druge pogodnosti kao što je besplatno parkiranje, pristup toplicama ili sadržaji za opuštanje. Također, pažljivo odaberite nekretnine tako da nude jednostavan pristup javnom prijevozu kada putujete u druge zemlje ili da budu blizu područja vašeg interesa kako biste izbjegli dodatne troškove prijevoza.
 • Uštedite na Booking.com uz program Genius. Članovi Booking.com-a nagrađeni su za svoju vjernost kroz program Genius. Ovim programom možete zaraditi dodatne popuste na rezervacije nekretnina i automobila plus priliku za uključeni doručak ili besplatnu nadogradnju u superior sobu. Unutar programa postoje tri različite razine pogodnosti, kako slijedi: Razina 1 za članove početnike, s 10% popusta na nekretnine i najam automobila na odabranim lokacijama; Razina 2, kada dosegnete broj od 5 rezervacija tijekom 2 godine i nudi 10-15% popusta na odabranim lokacijama i 10% na najam automobila, mogućnost besplatnog doručka i nadogradnje u superior sobu u odabranim objektima; Razina 3, kada ostvarite 15 rezervacija tijekom 2 godine i ponudite 10-20% popusta na odabranim lokacijama i 10% popusta na najam automobila, besplatan doručak i nadogradnju na superior sobu u odabranim objektima plus prioritetnu podršku Bookinga. com.
 • Dodatno uštedite korištenjem Booking.com promo kodova: Booking.com svojim članovima nudi kodove popusta, odnosno nizove znakova i znamenki, koji se unesu u sklopu online narudžbe mogu donijeti dodatne pogodnosti odabranoj ponudi. Te pogodnosti mogu biti: fiksni postotak ukupnog iznosa, iznos koji se odbija od ukupne narudžbe ili druge dodatne pogodnosti kao što su: uključen doručak, besplatno parkiranje na lokaciji, nadogradnja u superior sobu i mnoge druge. 
prazan

Booking.com promotivni kodovi

 • Budući da su oni važan način uštede novca prilikom rezerviranja putem Booking.com-a, dat ćemo vam više pojedinosti o kodovima za popust, što su oni, kako ih pronaći i kako ih koristiti.
 • Couponius tim, neprestano traži najbolje kodove za popust i kupone za vas i objavljujemo ih svakodnevno, tako da sve što trebate učiniti je posjetiti nas.
 • Uvjeti i ograničenja Booking.com koda za popust: kodovi za popust uvijek imaju uvjete za primjenu. Ovi uvjeti mogu biti povezani s minimalnom vrijednošću narudžbe na koju se primjenjuju, određenom vrstom proizvoda za koji se mogu primijeniti ili čak određenom robnom markom ili proizvodom za koji nude pogodnost. Pažljivo pročitajte uvjete kada pronađete booking.com kod za popust kako biste ga mogli ispravno primijeniti na svoju narudžbu i iskoristiti sve prednosti koje nudi.
 • Razdoblje valjanosti kodova za popust Booking.com: kodovi za popust, kao i promocije, imaju razdoblje valjanosti tijekom kojeg se mogu koristiti. Svaki kod za popust koji objavljujemo ima navedeno vremensko ograničenje jer vam želimo uštedjeti važno vrijeme i ne želimo da isprobavate kodove koji su istekli i više ne koriste vaše narudžbe. Važno je napomenuti da ponekad ovi kodovi za popust, čak i ako je rok koji spominje booking.com prošao, mogu i dalje raditi, pa ako niste pronašli dobar kod za popust, a vrijeme dopušta, pokušajte s isteklim kodovima jer postoji mogućnost da možda još radi.
 • Booking.com kodovi za popust objavljeni na Couponiusu: budući da mi u Couponius timu volimo popuste, želimo da naši posjetitelji dobiju najbolje promocije i popuste prilikom kupovine na booking.com. Stoga provodimo puno vremena proučavajući booking.com web stranicu, booking.com newsletter i booking.com račune društvenih medija, tražeći najnovije kodove za popust. Istodobno, također pratimo kodove objavljene na drugim stranicama s popustima i svaki dan provjeravamo pouzdane izvore kao što su www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac i mnogi drugi.
 • Na ovoj stranici pronaći ćete popis kodova koje Couponius tim često provjerava i ažurira. Molimo vas da ne isprobate samo jedan ili onaj koji vam se čini najboljim za vašu narudžbu, već ih isprobajte sve, a zatim možete odlučiti koji vam donosi najviše koristi i primijeniti ga. 
 • Kako primijeniti promotivne kodove na booking.com: kako bismo vam pomogli da brzo i ispravno primijenite booking.com kod za popust, izradili smo vodič na ovoj stranici. Molimo pomaknite se do dna stranice kako biste slijedili upute o tome kako primijeniti kodove za popust na web stranici booking.com. Također smo dodali sliku kako bismo vam uštedjeli dodatno vrijeme pokazujući vam gdje točno unijeti kod za popust.

Često postavljana pitanja o BOOKING.COM

Nudi li BOOKING.COM kodove za popust?

Trenutno postoji 29 kodova za popust i promocija koje će raditi za BOOKING.COM u lipnju 2024., a najnoviji kupon dodan danas nudi 15% popusta.

Koliko možete uštedjeti s BOOKING.COM kodovima za popust?

Iznos koji možete uštedjeti s kodom za popust od BOOKING.COM može varirati ovisno o vrijednosti narudžbe i vrijednosti ponuđenog popusta. Trenutno je postotak popusta između 15% i -100$, a ušteđeni iznos može doseći i nekoliko stotina eura, ovisno o situaciji.

Koji su najbolji kuponi i kodovi za popust za BOOKING.COM?

Najbolji provjereni kod za popust za BOOKING.COM je (RANO LJETO24) i kupcima nudi popust od -100 USD na kupnju u lipnju 2024.

Djeluju li promotivni kodovi na Booking.com?

Kratak odgovor, da! Booking.com nudi članovima promotivne kodove na svojoj web stranici, računima društvenih medija i biltenima.

Koje promotivne kodove nudi Booking.com?

Ovo su vrste Booking.com promotivnih kodova koje možete očekivati:
 • Vaučeri za nove članove
 • Vaučeri za postojeće članove
 • Vaučeri za besplatnu nadogradnju

Gdje mogu pronaći promo kod za Booking.com?

Booking.com promotivne kodove možete pronaći oglašene na web stranici, računima društvenih medija, biltenima putem e-pošte ili čak na web stranicama s kuponima kao što su www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com ili www.dealspotr.com.

Mogu li više puta koristiti Booking.com promotivni kod?

Pa, to ovisi o posebnim uvjetima koje je Booking.com postavio za taj određeni kod. Kako biste saznali možete li više puta koristiti kod za popust, trebali biste provjeriti odredbe i uvjete povezane s kodom.

Imaju li Booking.com promotivni kodovi datum isteka?

Svi Booking.com promotivni kodovi vrijede samo ograničeno vrijeme pa provjerite datum isteka.

Što ako moj Booking.com promo kod ne radi?

Ako kod koji ste unijeli ne radi, trebali biste:
 • provjerite jeste li ispravno unijeli kod
 • provjerite datum isteka koda
 • provjerite primjenjuju li se ograničenja (neki promotivni kodovi vrijede samo za određene artikle ili kategorije.
 • provjerite pokušavate li koristiti kôd za prave proizvode).
Ako sve to ne uspije, uvijek možete potražiti neki drugi kod za popust i isprobati ga.

Kako koristiti promo kod na Booking.com

Budite sigurni da ćete dobiti najbolje ponude na Booking.com koristeći KUPONE za popust. Iskoristite svoja buduća putovanja tako da svaki put uštedite

 • 1
  Idite na Booking.com i upotrijebite okvir za pretraživanje da biste pronašli dostupne ponude i druge promotivne ponude.
 • 2
  Odaberite hotel ili hostel ili bilo koju drugu vrstu smještaja koju pronađete i odlučite se za sobu.
 • 3
  Idite na web stranicu kupona, potražite dostupne kodove i kada pronađete odgovarajući za vašu narudžbu, kopirajte ga u međuspremnik ili zapišite na komad papira ili Word dokument.
 • 4
  Vratite se na Booking.com, prijavite se na svoj račun ili ga kreirajte u ovom koraku i na stranici sažetka rezervacije zalijepite svoj kod u promotivno polje – Unesite svoj promotivni kod – ili ga upišite ručno pomoću tipkovnice.
 • 5
  Kliknite gumb Primijeni i dovršite proces rezervacije.

Aktivni kodovi za popust za BOOKING.COM

🛍️ Kategorija Putovati
🔥 Ukupne ponude 29
🎇️ Kodovi za popust 7
📌 Ponude 22
➡️ Najbolji kupon -100 dolara popusta
🆕 Najnoviji kupon 15% popusta
🚚 Besplatna dostava DA
🔄 Razdoblje povrata 30 dana
⏳ Posljednje ažuriranje Lipnja 19 2024

Najbolji kodovi kupona za BOOKING.COM

BOOKING.COM KOD BOOKING.COM OPIS PONUDE ISTJEČE
N/A Uštedite 15% na boravcima diljem svijeta uz rezervaciju N / A
N/A Kliknite da biste vidjeli jeftini najam automobila N / A
N/A Iskoristite 10% popusta na kupnju uz prijavu putem e-pošte N / A
N/A Dobijte 10% popusta na odabrane najam automobila. Posebne uštede na Booking.com N / A

Načini plačanja

PAYPAL
ApplePay
Kreditna kartica

Mogućnosti dostave

Putem e-pošte

Opcije za kontakt

Oosterdokskade 163, 1011 DL, Amsterdam, Nizozemska
Booking.com
@booking.com
Booking.com
booking.com

BOOKING.com ZNAČAJKE I PREDNOSTI 
 • Trebate li više razloga da koristite Booking.com? U nastavku ćete pronaći značajke i prednosti jedne od vodećih svjetskih digitalnih turističkih tvrtki.
 • Više od 30.000.000 oglasa koji pokrivaju 150.000 odredišta. 24/7 korisnička podrška.
 • Pristup Genius Loyalty i Affiliate programu koji će vam donijeti nevjerojatne nagrade i pogodnosti.
 • Bez naknade za rezervaciju.
 • Garancija podudaranja cijene.
BOOKING.com SAVJETI ZA ŠTEDENJE
 • Volite putovanja, ali ponekad vam je to malo skupo? Naši savjeti za uštedu pomoći će vam da se predomislite. Svakim danom poželjet ćete putovati sve više i više.
 • Prijavite se na newsletter kako biste otključali Tajne ponude.
 • Ostvarite 15% popusta uz Getaway Deals.
 • Preuzmite aplikaciju da biste ostvarili ekskluzivne popuste samo za mobilne uređaje.
 • Zaradite milje svaki put kada rezervirate hotel.
 • Rezervirajte svoje sljedeće putovanje na Crni petak, božićne rasprodaje ili bilo koje druge posebne prodajne događaje i ostvarite popust od najmanje 15%.
Autorska prava © 2024 Couponius.com. Sve navedene informacije su informativnog naslova.