Generički filtri

AVIRA kod za popust i kuponi

Otkrijte najnovije kodove za popust i provjerene promocije za ekskluzivne uštede u AVIRI

Vaša ocjena: nijedan
Ocjena: 4.8 - 1 glasati

Aktivni AVIRA kodovi za popust

Istekli AVIRA kodovi za popust

Opće informacije o AVIRI

 • Avira je tvrtka za kibernetičku sigurnost specijalizirana za antivirusni softver i rješenja za internetsku sigurnost.
 • Avira je osnovana 2006. godine u Njemačkoj i od tada je postala jedan od vodećih svjetskih dobavljača antivirusnog softvera.
 • Avira nudi niz proizvoda za pojedinačne korisnike i tvrtke, uključujući antivirusni softver, internetske sigurnosne pakete i rješenja za mobilnu sigurnost. Njihov softver dizajniran je za zaštitu od raznih prijetnji kao što su virusi, malware, ransomware, phishing napadi i druge opasnosti na mreži.
 • Jedna značajna značajka Avirinih proizvoda je njihova upotreba naprednih tehnologija kao što su umjetna inteligencija i strojno učenje za otkrivanje i sprječavanje novih prijetnji u stvarnom vremenu.
 • Avira nudi besplatne i plaćene verzije svog softvera, pri čemu plaćene verzije obično nude dodatne značajke i poboljšanu zaštitu.
prazan

Ponude i popusti koje nudi Avira

 • Promotivni popusti: Ovo su privremeni popusti koji se nude na ograničeno vrijeme, često da se poklope s praznicima ili posebnim događajima. Mogu uključivati ​​popuste na početnu kupovnu cijenu ili na obnavljanje pretplate.
 • Kodovi kupona ili promotivni kodovi koje kupci mogu unijeti tijekom postupka naplate prilikom kupnje na mreži kako bi ostvarili popust ili posebnu ponudu.
 • Paketni popusti: Avira nudi popuste kada kupujete više proizvoda ili usluga zajedno. Na primjer, možete dobiti popust ako kupite i antivirusni softver i uslugu Phantom VPN (Virtual Private Network).
 • Studentski popusti: Avira nudi posebne popuste za studente. Da biste se kvalificirali, obično trebate potvrditi svoj studentski status pomoću važeće studentske iskaznice ili adrese e-pošte i dobit ćete do 70% popusta.
 • Popusti za starije osobe: Avira nudi do 70% popusta za provjerene članove koji imaju 55+ godina.
 • Popusti za obnovu: obratite se tvrtki Avira do 35 dana prije nego što je godišnja pretplata trebala biti obnovljena, a Avira će vam poslati e-poruku s obavijesti s cijenom obnove prije datuma isteka.
 • Sezonski popusti: Avira može ponuditi popuste tijekom određenih razdoblja u godini, kao što je sezona povratka u školu ili sezona blagdanske kupovine.
 • Količinski popusti: Za tvrtke ili organizacije koje kupuju licence za antivirusni softver na veliko, Avira će ponuditi količinske popuste na temelju broja kupljenih licenci.
prazan

Avira kodovi kupona

Kodovi kupona, poznati i kao promotivni kodovi ili kodovi za popust, alfanumerički su nizovi koje kupci mogu unijeti tijekom procesa naplate prilikom kupnje na mreži kako bi ostvarili popust ili posebnu ponudu. Ove kodove osigurava AVIRA kao dio svoje marketinške strategije kako bi potaknula kupce da kupe njihove proizvode ili usluge.
Evo kako AVIRA kodovi kupona obično funkcioniraju:
 • Dobivanje promotivnog koda: Promotivni kodovi mogu se distribuirati putem raznih kanala kao što su Avira bilteni, objave na društvenim mrežama, oglasi ili promotivni događaji. Također se mogu pružiti određenim segmentima kupaca, kao što su novi kupci, postojeći kupci ili članovi programa vjernosti.
 • Unos AVIRA koda kupona: Naći ćete detaljan vodič o tome kako koristiti promotivni kod na web stranici Avira ovdje, na ovoj stranici, pod odlomkom "Kako".
 • Odredbe i uvjeti: promotivni kodovi često dolaze s određenim uvjetima i odredbama, kao što su datumi isteka, minimalni zahtjevi za kupnju ili ograničenja prihvatljivih proizvoda ili usluga. Kupci bi trebali pregledati ove uvjete kako bi bili sigurni da ispunjavaju uvjete za uspješno korištenje promotivnog koda.

Odabir plana na Avira.com

Trenutno Avira nudi četiri kategorije proizvoda i usluga korisnicima koji žele poboljšati svoju sigurnost na mreži i uređaju:
 • Paket ponude, uključujući pakete softverskih proizvoda kao što su: Avira Prime, Avira Internet Security i Avira Free Security.
 • Sigurnosni softver uređaja: antivirusni program, program za ažuriranje softvera, sigurna kupnja i sigurnost preglednika Avira.
 • Online rješenja za privatnost: Phantom VPN, Password Manager i Avira sigurnosni preglednik.
 • Softver za optimizaciju: ubrzanje sustava i optimizator.
Evo nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir prije nego što odaberete pravi AVIRA proizvod:
 • Procijenite svoje potrebe: Razmotrite kakvu vrstu zaštite trebate na temelju vaših obrazaca korištenja i razine rizika s kojom se suočavate. Na primjer, ako računalo primarno koristite za osnovno pregledavanje weba i e-poštu, standardni antivirusni softver može biti dovoljan. Međutim, ako se bavite aktivnostima kao što su internetsko bankarstvo, kupovina ili igranje igara, možda će vam trebati sveobuhvatniji internetski sigurnosni paket.
 • Istraživanje: Odvojite vrijeme za istraživanje različitih sigurnosnih rješenja dostupnih na tržištu. Potražite renomirane robne marke s iskustvom u pružanju učinkovite zaštite od zlonamjernog softvera, krađe identiteta, ransomwarea i drugih prijetnji. Pročitajte recenzije i ocjene stručnjaka i korisnika kako biste dobili predodžbu o prednostima i slabostima svakog proizvoda.
 • Značajke: Razmotrite značajke koje nudi svako sigurnosno rješenje i odgovaraju li one vašim potrebama. Neke uobičajene značajke koje treba potražiti uključuju skeniranje u stvarnom vremenu, zaštitu vatrozidom, alate protiv krađe identiteta, zaštitu od ransomwarea, sigurno pregledavanje i zaštitu od krađe identiteta. Provjerite je li sigurnosno rješenje kompatibilno s vašim operativnim sustavom i drugim softverom instaliranim na vašem računalu.
 • Utjecaj na performanse: Procijenite učinak sigurnosnog rješenja na vaše računalo. Iako je bitno imati robusnu zaštitu, ne želite da ona usporava vaš sustav ili ometa vaše dnevne zadatke. Potražite sigurnosni softver koji je lagan i učinkovit u smislu korištenja resursa sustava.
 • Cijena: Na kraju, razmislite o cijeni paketa i uklapa li se u vaš proračun. Usporedite planove cijena i opcije pretplate kako biste pronašli najbolju vrijednost za svoj novac. Imajte na umu da iako je dostupan besplatni antivirusni softver, plaćena rješenja često nude više mogućnosti i bolju zaštitu.

Često postavljana pitanja o AVIRI

Nudi li AVIRA kodove za popust?

Trenutno postoji 26 kodova za popust i promocija koje će raditi za AVIRU u lipnju 2024., a najnoviji kupon dodan danas nudi % popusta.

Koliko možete uštedjeti s AVIRA kodovima za popust?

Iznos koji možete uštedjeti s kodom za popust od AVIRA-e može varirati ovisno o vrijednosti narudžbe i vrijednosti ponuđenog popusta. Trenutno je postotak popusta između % i 81 %, a ušteda može doseći i nekoliko stotina eura, ovisno o situaciji.

Koji su najbolji kuponi i kodovi za popust za AVIRU?

Najbolji provjereni kod za popust za AVIRU je (MED40) i kupcima nudi popust od 81% na kupnju u lipnju 2024.

Je li Avira potpuno besplatna?

Da, osnovni sigurnosni paket Avira potpuno je besplatan. Premium, potpunije pakete možete dobiti prilikom pretplate.

Može li se Aviri vjerovati da će otkriti sve prijetnje?

U neovisnom testiranju tijekom 2023., Avira je otkrila 100% zlonamjernih datoteka, što je vrlo impresivno — to je uključivalo ransomware, trojance, spyware, zlonamjerni softver za logovanje tipki, rootkite i još mnogo toga.

Tko je vlasnik softvera Avira?

Od 2021. Avira je u vlasništvu američke softverske tvrtke NortonLifeLock, koja također upravlja Nortonom, Avastom i AVG-om.

Usporava li Avira računalo?

Kao opće pravilo, ako vaš uređaj zadovoljava minimalne sistemske zahtjeve za Avira Antivirus, utjecaj na performanse vašeg računala trebao bi biti zanemariv.

Kako mogu uštedjeti na pretplati na Avira?

Avira nudi korisnicima više načina da uštede na svojoj pretplati, ali obično je mjesečni trošak pretplate niži ako odaberete dulje razdoblje pretplate. Međutim, možete dodatno uštedjeti korištenjem Avira koda kupona prilikom pretplate za novo plaćeno članstvo, na blagajni.

Gdje mogu pronaći kod kupona za Aviru?

Možete pronaći Avira promotivne kodove oglašene na web-mjestu trgovca, društvenim mrežama, biltenima putem e-pošte ili čak na web-mjestima s kuponima kao što je couponius.com.

Kako dodati kod kupona na AVIRA.COM pretplate

Jednostavan i zajamčen način primjene promotivnih kodova na Avira pretplate prilikom naplate

 • 1
  Potražite najnoviji dostupni AVIRA kod kupona i spremite ga za kasniju upotrebu
 • 2
  Odaberite svoj omiljeni paket na AVIRA.COM i odaberite svoju pretplatu
 • 3
  Kliknite "Kupite sada" da biste otišli na naplatu, a zatim odaberite način plaćanja
 • 4
  Na stranici "Sažetak narudžbe" pronađite okvir "Kliknite za unos koda kupona"
 • 5
  Unesite točan kôd koji ste prethodno spremili i kliknite "Primijeni" da biste iskoristili ponudu
 • 6
  Vaš popust će se automatski izračunati i spremni ste za dovršetak narudžbe

Aktivni kodovi za popust za AVIRA

🛍️ Kategorija softver
🔥 Ukupne ponude 26
🎇️ Kodovi za popust 7
📌 Ponude 19
➡️ Najbolji kupon 81% popusta
🆕 Najnoviji kupon 60% popusta
🚚 Besplatna dostava NE
🔄 Razdoblje povrata 30 dana
⏳ Posljednje ažuriranje Lipnja 14 2024

Najbolji kodovi kupona za AVIRU

AVIRA KOD OPIS PONUDE AVIRA ISTJEČE
N/A 單品優惠券:減價135.65 USD N / A
N/A Uživajte u 60% popusta na Avira Software Updater za Windows N / A
N/A Iskoristite 40% popusta na nagrađivana sigurnosna rješenja jednim klikom N / A
N/A Dobijte 80% popusta na Avira Prime 2023 – ponuda za Međunarodni dan žena N / A

Načini plačanja

PAYPAL
Kreditna kartica

Mogućnosti dostave

Putem e-pošte

Opcije za kontakt

WeWork 75 E Santa Clara St., apartman 600, 6. kat. San José CA 95113
AviraSecurity
@avira
AVIRA
avira.com

Kratki vodič za AVIRA kupce:

 • Avira antivirus je vrlo siguran za korištenje i pruža izvrsnu zaštitu za vaš uređaj od zlonamjernog softvera i drugih prijetnji na mreži. Otkako je Avira ušla na tržište antivirusnog softvera, dosljedno se smatra jednim od najsigurnijih i najpouzdanijih pružatelja anti-malware programa.
 • Besplatna opcija za trčanje. Antivirusno rješenje za zaštitu računala Avira Free Antivirus dostupan je za besplatno preuzimanje za sva računala.
 • Svako Avira rješenje dostupno je kao besplatna probna verzija koja se može preuzeti na web stranici Avira.
Autorska prava © 2024 Couponius.com. Sve navedene informacije su informativnog naslova.